michielenmarlinda.reismee.nl

Een toffe Church Camp

Afgelopen weekend zijn we met de kerk op kamp geweest. Het kamp vond plaats in een spiritueel centrum. Dit centrum wordt geleid door katholieke nonnen. Er zijn allemaal grote gebouwen met kamers die je kunt huren en verschillende ruimtes waar je gebruik van kan maken om bijvoorbeeld diensten te houden. Het was voor ons een weekend om nieuwe mensen uit de kerk te ontmoeten, nieuwe dingen te leren en tijd door te brengen met God.



Het kamp begon op vrijdagavond. Gelukkig konden wij voor een groot gedeelte een lift krijgen. Het was namelijk ver van ons huisje vandaan en zo konden wij toch nog op tijd komen. We begonnen met een gezamenlijke maaltijd en daarna gingen we zingen en waren er twee sprekers die wat over zichzelf en over het thema gingen vertellen.

Het thema voor dit weekend was gebed. Daarom was er ook een mooie grote gebedsruimte ingericht. Deze was dag en nacht open en hier kon je heen wanneer je wilde. Bij binnenkomst deed je je schoenen uit en waste je je handen en daarna kon je op vele verschillende creatieve manieren met God communiceren. Wat bij jou het beste past.





Zaterdag ochtend na het ontbijt waren er twee preken, ’s middags was het tijd voor ontmoeting, gebed en worship en aan het eind was er een Magic Show. ’s Avonds keken we de film ‘War Room’ met een mooie boodschap en sloten we af met een praatje en gezamenlijk gebed.

Op zondag na het ontbijt gingen we naar de kerk en toen was het kamp alweer afgelopen. We zijn heel dankbaar dat we hierheen mochten gaan en hebben mooie gesprekken gehad en een fijne tijd met God. We hebben ook extra genoten van de lekkere douche in onze kamer, want we hebben in ons huisje al ruim een week geen water. Daarnaast genoten we ook enorm van de rust die er was. Bij ons huisje is er dag en nacht lawaai en dat is erg vermoeiend. Het kamp was erg waardevol en we kunnen er weer met nieuw vertrouwen tegenaan. Het is niet altijd gemakkelijk, maar we weten dat wat we meemaken, God zelf al heeft doorstaan. Hij is de weg al gegaan die wij bewandelen. Dit geeft ons kracht en vertrouwen om door te gaan met waar we mee bezig zijn!

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!