michielenmarlinda.reismee.nl

Vrijwilligerswerk Michiel - Future Stars Academy

Zoals in onze laatste nieuwsbrief is verteld doet Michiel sinds januari officieel vrijwilligerswerk als Assistant Manager bij de Future Stars Academy (FSA) in Arusha. Met zijn Sportmanagement diploma en voetbal als ‘zijn sport’ is die koppeling al snel gemaakt. De FSA is een maatschappelijke organisatie met voetbal als middel om kwetsbare jeugd in aanraking te laten komen met voetbal. Ze krijgen o.a. voetbaltrainingen en mogen meedoen aan toernooien. Maar de FSA doet nog veel meer.

Afgelopen zaterdag organiseerde de FSA overdag de Corporate League en ’s avonds de jaarlijkse FSA Quiz Night Fundraiser. Michiel was projectleider bij beide evenementen. De Corporate League is een voetbaltoernooi die 2 á 3 keer per jaar wordt gehouden. Je kunt een team maken met je collega’s en/of vrienden, speelt 7 tegen 7 en 20 minuten per wedstrijd. Michiel heeft o.a. vooraf de teams geregeld/geënthousiasmeerd, het FSA team aangestuurd, promotie hiervoor gedaan en de wedstrijd schema’s. Het was een leuke, sportieve en gezellige dag met volop zonneschijn. In oktober is de laatste Corporate League van het jaar.


’

's Avonds was er dus de jaarlijkse Quiz Night. Het doel van de avond was om de mensen een gezellige quiz avond te bieden en daarmee geld op te halen voor de organisatie. Zo heeft Michiel o.a. geregeld: de prijzen via verschillende bedrijven, de quiz leider, de locatie, materialen en documenten voor de quiz, en promotie van het evenement. ’s Avonds kwam Marlinda ook nog gezellig langs en die heeft ook het FSA team de hele avond geholpen. En dat was ook flink nodig.



Al met al was een erg lange dag van 07.00 tot en met 24.00 uur. Maar het was een fantastische dag!
Kijk voor meer informatie op www.futurestarsacademy.org of bezoek de FSA Facebook pagina: Future Stars Academy.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!